11.22.63 Hangi Platformda Yayınlanıyor?

Son zamanların en çok sevilen bilim kurgu dizilerinden 11.22.63 hangi platformda yayınlanıyor diye merak ediyorsanız diziyi izleme konusunda yakın zamanda karar verdiniz demektir. Dizinin ne kadar çok ses getirdiğini duymuş olmalısınız ki diziye bir şekilde ulaşmaya çalışıyorsunuz. Sizler için 11.22.63 neredey yayınlanıyor yanıtlamaya çalışacağız.

İçindekiler
[Gizle]

    11.22.63 Hangi Platformda Yayınlanıyor?

    11.22.63 Hangi Platformda Yayınlanıyor?

    Bilim kurgu filmlerini izlemekten, hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaktan hoşlanıyorsanız kesinlikle daha önce 11.22.63 benzeri bir dizi veya film izlemiş en azından duymuşsunuz demektir. Uzaktan bakıldığında klasik bir bilim kurgu yapımı olarak görünse de çoğu film ve dizi arasından sıyrılan harika bir eser olduğunu söylemek hata olmayacaktır. 11.22.63 hangi platformda yayınlanıyor yanıtlamaya çalışacağız.

    Eğer diziyi izlemeye karar verdiyseniz veya sadece öğrenmek istiyorsanız yanıtlayalım, 11.22.63 Google Play TV üzerinden yayınlanıyor, yani Google Play TV platformu üzerinden izleyicileriyle buluşuyor. 11.22.63 dizisini izlemek, boş zamanınızı verimli şekilde değerlendirmek istiyorsanız Google Play TV üyeliğinizi yenilemeli veya dizi izlemeye hazır halde bırakmalısınız.

    11.22.63 Konusu

    11.22.63" adlı dizi, Stephen King'in romanından uyarlanan bir mini dizi. Hikaye, Jake Epping'in zamanda yolculuk yaparak 1960'larda John F. Kennedy'nin suikastını engelleme çabalarını anlatıyor. Jake, geçmişteki olayları değiştirmenin beklenmedik sonuçları olduğunu keşfediyor ve zamanın da ona karşı bir direnişi olduğunu fark ediyor. Bu gerilim dolu hikaye, zaman yolculuğu, tarih değiştirme ve kader gibi temaları ele alıyor.

    arrow_upward